9 parasta vinkkiä kehon emäksisöintiin.

 

Jojoilu osa 3/3

Tiesitkö että liian hapan keho on yksi isoja syitä painonhallinnan vaikeutumisessa? Kirjoitin aikaisemmassa kirjoituksessani jo tästä, mutta nyt haluaisin antaa vinkkejä kuinka saat kehon emäksisemmäksi sekä ylimääräisen rasvan palamaan kehosta.

Kehon liikahappamuuden voit jopa tuntea mm. seuraavanlaisin oirein: painon jojoilu, päänsärky, kielen polte, närästys, yliväsymys. Nämä oireet voivat toki auiheutua muistakin syistä, mutta ei kehon emäksisöinnistä koskaan haittaakaan ole joten suosittelen kokeilemaan 2 viikkoa seuraavilla ohjeilla, vaikka ei kyseisiä oireita sinulla olisikaan. Voin luvata että tunnet valtavan eron elimistössä, vireystilassasi ja jaksamisessasi. Ja hei, 2 viikkoa on lyhyt aika elämästä. Olen kokenut sen itse ja lukuisat asiakkaani eivät ole enää halunneet palata entiseen, olo on niin energinen ja paino on alkanut muokkaantua optimaaliseksi.

1. Jätä viljat, sokerit, hapokkaat juomat ja alkoholi pois ruokavaliosta, juo sitruunavettä jossa hyvälaatuista ruususuolaa

2. Kokeile olla ilman käsiteltyä maitoa (luomuhera ja hapanmaitotuotteet  ok jos ei maitotuotteiden kanssa ongelmaa.)

3. Syö joka aterialla (3-4 ateriaa päivässä) kasviksia ja nimenomaan vihreitä vihanneksia: kaaleja, lehtikaaleja, pinaattia, oraita salaatin, smoothien tai lämpimän ruuan muodossa.

4. Syö päivittäin marjoja 

5. Syö päivittäin hyvälaatuisia proteiineja mieluiten luomuna  (liha, kala, kana, muna, heraproteiini)

6. Lisää ruokavalioon myös kohtuudella  pähkinöitä ja siemeniä sekä papuja ja linssejä jos vatsa kestää

7. Lisää hyviä rasvoja ruokavalioon päivittäin mm.kookosöljy, ghee(kirkastettu voi), luomuvoi, kylmäpuristettu oliiviöljy

8. Lisää ulkoilua ja kevyesti hengästyttävää ulkoliikuntaa

9. Tee iltaisin joku rentoutusharjoitus (kiitollisuuspäiväkirja, meditaatio, jooga, piikkimatto, hengitysharjoitus tai vain silmät kiinni rauhallinen hengittäminen keskittyen hengitykseen)

Äläkä stressaa jos et pysty näihin kaikkiin heti. Kokeile ottaa yksi asia kerrallaan, ja kun siitä tulee rutiini tai helppoa, ota toinen jne...

Tästä voit tsekata osat 1 ja 2 jos et vielä ole katsonut niitä:

Jojoilu osa 1/3    https://www.naturefitpt.com/blog/2

Jojoilu osa 2/3   https://www.naturefitpt.com/blog/pirjon-hurja-muutostarina

 

 

Jos aihe kiinnostaa enemmän, olen koonnut 8 viikon verkkovalmennuksen jossa kehoa laitetaan kuntoon terveys edellä, mieltä unohtamatta. Kehomme ja mielemme on kokonaisuus, jossa mikään osa ei toimi yksin.

Käy vilkaisemassa valmennuksesta enemmän tästä seuraavasta linkistä:

Avaa valmennuksen tiedot tästä 

Energistä päivää 

Rakkaudella Naturefitpt Riikka

 

Jos kaipaat apua painonhallinnassa tai muutoksessa, ole rohkeasti yhteydessä p.0445026788 tai [email protected] , uskon että voin auttaa sinua.

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.