NATUREFITPT verkkovalmennus

Lopeta laihdutuskuurit, opi voimaan hyvin!

8-viikon markkinoiden kokonaisvaltaisin verkkovalmennus energiseen, kevyeen ja stressittömään oloon.

           

Opi uusi terveellinen elämäntapa, jonka seurauksena paino putoaa ja energiatasot nousee.  Syömme puhdasta ja luonnollista ruokaa, emmekä laske kaloreita emmekä koe nälkää. Liikkuvuus lisääntyy, jumit ja kivut vähenee sekä kunto kasvaa ilman, että rääkätään kehoa rikki. Saat terveyttä ja hyvää oloa läpi elämän.

 Hinta 89€ 

 

Osta kurssi tästä
 

TÄMÄ ON SINULLE JOS:

...haluat optimaalisen painon terveellisesti ilman nälkää

...haluat saada liikkuvuutta ja kiinteyttä  ilman kuntosalikortin ostamista

...haluat energisen ja hyvän olon niin että et väsähtele enää pitkin päivää 

 

 EN SUOSITTELE RYHMÄÄN LIITTYMISTÄ NIILLE JOTKA:

...haluavat laihtua epäterveellisillä pikakuureilla

...eivät ole valmiita tekemään mitään muutosta ruokavalioon tai tapoihin

 

SISÄLTÖ

 

 • Alkutestit ja mitat: Saat ohjeet alkutestien tekemiseen. Testien perusteella seurataan kehitystä.  8 viikon päästä testataan uudelleen.
 • 8 viikon liikkuvuus- ja treeniohjeet kotiin: Saat joka viikko uudet  progressoidut treenit, jotka mahdollistavat tuloksia painonhallinnassa, kiinteytyksessä, kunnossa ja voimassa. Mukana aina myös helpotetut versiot. Voit toteuttaa treenit oman aikataulusi mukaan ja jo lyhyt treeni tuo tuloksia.
 • Terveellinen ruokaohjelma: Energiaa antava ja painonhallintaa tukeva terveellinen ruokavalio ravintotiheistä aineksista, jota on helppo noudattaa ilman että joudut "näkemään" nälkää. Ei pikakuureja ja kaalikeittodieettejä, vaan terveellinen ruokaohjelma, joka kantaa koko loppuelämän. Karsimme alussa monesti ongelmia aiheuttavia ruoka-aineita pois ja opetamme kehoa käyttämään rasvaa energianlähteenä. Lisäämme pikkuhiljaa ruoka-aineita takaisin niin että opit ohjelman avulla löytämään sinulle sopimattomia ruoka-aineita ja sen, minkä verran hiilihydraatteja tarvitset, jolloin olosi on entistä parempi, energiatasosi lisääntyy ja ihosi alkaa säihkyä.
 • Hyvinvointi- ja rentoutusohjeet kotiin: Joka viikko uusia käytännöllisiä ohjeita mm. unenlaadun parantamiseen, stressin vähentämiseen, keskittymiskykyyn, rentoutumiseen ym. Opit harjoittamaan tietoista läsnäoloa, joka laskee stressihormonin kortisolin tuotantoa sekä opettaa suhtautumaan ympärillä ja sisälläsi olevaan ihan uudella tavalla.
 • Naturefit-pt facebookryhmä : Saat pääsyn sisäiseen ryhmään, jossa vertaistukea ja apua  muilta ryhmässä olijoilta sekä  ohjaajalta 
 • Bonuksia: Saat tämän kaiken lisäksi vielä joka viikko bonuksia liittyen terveyteen ja hyvinvointiin sekä kehonhuoltoon sekä valmennuksen sisällä olevan 14€ arvoisen täyttä ravintoa e-kirjan, jossa energiaa antavia  sekä terveellisiä  ruokaohjeita

 

Yksilö pt-hinta 8 viikosta  olisi 570€, mutta verkkovalmennksena

 Hinta 89€

 

Toimi nopeasti, sillä voit aloittaa kurssin myöhemmin, jos et nyt ole valmis.  Kurssi jää sinulle!!

 

Osta kurssi tästä

Olen Riikka Lahtinen, luonnollisen liikkeen ja ravinnon valmentaja, joogaohjaaja ja personaltrainer. Intohimoni on  auttaa ihmisiä saavuttamaan  unelmapainonsa ja hyvinvoivan, kivuttoman kehon niin että terveelliset elämäntavat tulevat  tavaksi ja kantavat läpi elämän.

"Pitkäkin matka täytyy aloittaa yhdellä askeleella" 

Lue koko tarinani tästä

 

"Tällä valmennuksella tavoitteeni täyttyi yli odotusten ja nyt ruokavalioni on säännöllinen ja terveellinen. Olen niin ikionnellinen kun lähdin mukaan. Ihmisten pitäisi kokea tämmöinen. Jos minä pystyin, niin uskon että moni muukin pystyy. Suosittelen! "

Hanna 36v.

"En olisi ikinä uskonut itsestäni että pystyn pudottamaan painoa näin paljon. "

Elsa 25v.

Koulutuksia:

Kokonaisvaltaisen joogaohjaajan koulutus (Sonja Kemppainen)

Rentoutusohjaajan koulutus (Sonja Kemppainen)

Kuntosaliohjaaja (trainer4you)

Personal trainer (Trainer4you)

Faskia ja hermosto, Liike ja Välineet- Tekniikka, Anatomia ja Fysiologia (Jukka Harju)

Faskia ja Foamroller -ohjaajakoulutus (Jukka Harju)

Screening & Correcting Mobility- liikkuvuden ja liikeratojen testaus ja korjaus koulutus (Jukka Harju)

Lisäksi useita luentoja ja kursseja sekä  satoja kirjoja hyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan liittyen. 

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ?

MITÄ JOS KOENKIN TREENIT LIIAN RASKAIKSI MINULLE JA MOTIVAATIO LASKEE SEN TAKIA?

Ei hätää, treeniohjelmissa on aina myös kevyempiä vaihtoehtoja ja ryhmästä on valtavasti apua tsemppauksessa.

OLEN KOKEILLUT USEASTI LAIHDUTTAA JA AINA EPÄONNISTUNUT. MITEN VÄLTTYISIN TÄLTÄ NYT, ETTEI RAHANI MENISI HUKKAAN?

Valmentaja ja fb-ryhmä on koko ajan  tsemppaamassa ja ruokavaliot on helppoja toteuttaa, koska et joudu olemaan nälissäsi. Lisäksi puhdas ruokavalio antaa huimasti energiaa, toisin kuin epäterveelliset pikakuurit.

OLEN KYLLÄ AIKA HUONOSSA KUNNOSSA, SOPIIKOHAN VALMENNUS MINULLE?

Valmennus sopii kenelle tahansa kuntotasosta ja iästä riippumatta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa terveellisempi elämä. Voit edetä valmennuksessa lisäksi ihan omaan tahtiin ja aloittaa vaikka ruokavalion kuntoon laittamisesta ja aloittaa vasta myöhmmin kuntoilupuolen. 

OLEN NIIN KIIREINEN ETTEN USKO EHTIVÄNI TREENATA KOTONA

Ei haittaa jos jotkut treenit jää joskus välistä, tuloksia syntyy silti kun noudatat ruokavaliota. Jo pienet teot esim. liikkuvuuden lisääminen parantavat elämänlaatua  huomattavasti. Jokainen voi edetä ohjelmassa oman kunnon mukaan ja lisätä treenejä sitten oman kunnon lisääntyessä ja omien aikataulujen puitteissa. 

Olisiko nyt oikea aika aloittaa panostamaan itseesi ja alkaa nauttia elämästä, antaa läheisille iloa uudesta kevyestä, pirteästä ja jaksavasta sinusta?

 • Kun tilaat valmennuksen, saat linkin ja tunnukset sähköpostiisi
 • Pääset heti aloittamaan tai voit siirtää aloitusta myöhemmäksi
 • Joka viikko saat uudet ohjeet, videot ja tehtävät 8 viikon ajan, voit silti edetä kurssia omaan tahtiin, sillä kurssi jää sinulle
 • Materiaali on sinulla aina joten voit milloin tahansa palata ohjeiden pariin
 • Kurssi sisältää paljon erilaisia harjoitteita hyvinvointiin, painonhallintaan, rentoutumiseen, kunnon ja voimatasojen kohottamiseen
 • Et tarvitse kuntosalikorttia
 • Saat ryhmästä ja ohjaajalta kaiken tuen
 • BONUKSENA: ruokaohjeita 
 • BONUKSENA: Kaikki tämän tilanneet, saavat automaattisesti tulevan uuden päivitetyn version sen ilmestyttyä
 • 100% tulostakuu, jos noudatat ohjeita. 

 

 

Osta valmennus tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.