NATUREFITPT ryhmävalmennus

Lopeta laihdutuskuurit, opi voimaan hyvin!

Lisää energiaa, kevyt ja stressitön keho ja mieli!! 6-viikon markkinoiden kokonaisvaltaisin ryhmävalmennus Fuengirolassa starttaa taas käyntiin 7.2.2024 keskiviikkona klo 12

 Valmennuksen päätavoite on oppia uusi terveellinen elämäntapa, jonka seurauksena paino alkaa pudota tai muokkautua optimaaliseksi. Syömme puhdasta ja luonnollista vähähiilihydraattista ruokaa, emmekä laske kaloreita emmekä koe nälkää. Emme vältä myöskään rasvoja, kehomme ja mielemme tarvitsee rasvaa. Opimme uuden elämäntavan joka kantaa läpi elämän tuoden terveyttä ja hyvää oloa. Liikkuvuus lisääntyy, jumit ja kivut vähenee sekä kunto kasvaa ilman, että rääkätään kehoa rikki.

TARJOUS 129 € 6 viikkoa

Tarjous voimassa tammikuun loppuun. Normaali hinta 149€/ 6 viikkoa.

TÄMÄ ON SINULLE JOS:

...haluat optimaalisen painon terveellisesti ilman nälkää

...haluat saada kiinteyttä ja liikkuvuutta sekä kuntoa kohoamaan ilman rankkaa vääntämistä 

...haluat energisen ja hyvän olon niin että et väsähtele enää pitkin päivää 

 

 EN SUOSITTELE RYHMÄÄN LIITTYMISTÄ NIILLE JOTKA:

...haluavat laihtua epäterveellisillä pikakuureilla

...eivät ole valmiita tekemään mitään muutosta ruokavalioon tai tapoihin

 

SEURAAVAT  ALKAVAT RYHMÄT:
 • FUENGIROLA  7.2.2023 KESKIVIIKKO KLO 12-13 

Los Pacos (paikka selviää lähempänä aloitusta ja riippuu osallistujamäärästä)

Jos ilmeni kysyttävää soita tai laita mailia. Yhteystiedot löydät tästä Ilmoittaudu mukaan tästä

SISÄLTÖ

 

 • Testit ja mitat: Testien perusteella seurataan kehitystä ja liikkeiden tehot saadaan juuri sinulle sopiviksi. 6 viikon päästä testataan uudelleen.
 • 6x  yhteistreenit: Säännölliset progressoidut yhteistreenit kerran viikossa mahdollistavat tuloksia sekä yhteisö tuo lisää innostusta treenaamiseen. LISÄKSI KOTIIN 2 BONUSVIIKKOA.
 • Liikunta- ja liikkuvuusohjeet kotiin videoina, jotka pystyt hyödyntämään myös kurssin jälkeen: Saat joka viikko uudet valmiit liikkuvuus- ja treeniohjelmat kotiin  personaltrainerin rakentamana jotka voit toteuttaa oman aikataulusi mukaan. Mukana aina myös helpotetut versiot.
 • Hyvinvointi- ja rentoutusohjeet kotiin, joita pystyt hyödyntämään myös kurssin jälkeen: Joka viikko uusia käytännöllisiä ohjeita mm. unenlaadun parantamiseen, stressin vähentämiseen, keskittymiskykyyn, rentoutumiseen ym. Opit harjoittamaan tietoista läsnäoloa ohjattujen videoiden avulla, joka laskee stressihormonin kortisolin tuotantoa sekä opettaa suhtautumaan ympärillä ja sisälläsi olevaan ihan uudella tavalla.
 • Terveellinen ruokaohjelma: Energiaa antava ja painonhallintaa tukeva terveellinen, vähähiilihydraattinen ruokavalio ravintotiheistä aineksista, jota on helppo noudattaa ilman että joudut "näkemään" nälkää. Ei pikakuureja ja kaalikeittodieettejä, vaan terveellinen ruokaohjelma, joka kantaa koko loppuelämän ja sopii sekä kasvis- että sekasyöjille.
 • Painonhallintaryhmien facebookryhmä : Saat vertaistukea muilta ryhmässä olijoilta muistakin kaupungeista sekä apua ogelmatilanteissa myös ohjaajalta 
 • Bonuksia: Saat tämän kaiken lisäksi vielä joka viikko bonuksia liittyen terveyteen ja hyvinvointiin sekä kehonhuoltoon:
 • Lisäbonuksina: 
 • Saat ilmaiseksi ruokaohje e-kirjan, jossa lakto-ovo-vegetaarisia painonhallintaan soveltuvia ravintorikkaita, helppoja ja erittäin maistuvia ruokaohjeita jotka on helposti muunneltavissa myös liharuoiksi. Ohjeissa on panostettu terveyttä edistäviin raaka-aineisiin niin, että jaksat päivästä toiseen energisenä ja elinvoimaisena.
 • Ohjelmassa bonuksena rentoutusohjelma, joka on tulossa myöhemmin erikseen myyntiin verkkokauppaan. Saat joka viikko uudet rentoutusohjeet laskemaan stressitasoa ja opettamaan kehon kuuntelua, kehon ja mielen yhteyttä, auttaa parempiin yöuniin ja keskittymiskykyyn. (arvo 49€)

 

 Hinta nyt vain 129 € (norm. 149€) / 6+2 viikkoa

100% TAKUU!!

Jos et ole saanut mitään tuloksia kurssin päätyttyä vaikka noudatat ohjeita, saat rahasi takaisin.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!!

Olen Riikka Lahtinen, luonnollisen liikkeen ja ravinnon valmentaja, joogaohjaaja ja personaltrainer. Intohimoni on  auttaa ihmisiä saavuttamaan  unelmapainonsa ja hyvinvoivan, kivuttoman kehon niin että terveelliset elämäntavat tulevat  tavaksi ja kantavat läpi elämän.

 Lue tästä koko tarinani

"Pitkäkin matka täytyy aloittaa yhdellä askeleella" 
 
Osallistu ja maksa tästä

"Tällä ryhmävalmennuksella tavoitteeni täyttyi yli odotusten ja nyt ruokavalioni on säännöllinen ja terveellinen. Olen niin ikionnellinen kun lähdin mukaan. Ihmisten pitäisi kokea tämmöinen. Jos minä pystyin, niin uskon että moni muukin pystyy. Suosittelen! "

Hanna 36v.

Naturefitpt

 

"En olisi ikinä uskonut itsestäni että pystyn pudottamaan painoa näin paljon. "

Elsa 25v.

"Ei kaduta yhtään kun lähdin mukaan valmennukseen. Turvotus on kadonnut, paino laskenut ja muutenkin virkeämpi olo. Kiitos Riikka kaikistaohjeista niin ruoka kuin liikunta! Oot huippuvalmentaja!"

Susanna

Koulutuksia:

Kokonaisvaltaisen joogaohjaajan koulutus (Sonja Kemppainen)

Rentoutusohjaajan koulutus (Sonja Kemppainen)

Kuntosaliohjaaja (trainer4you)

Personal trainer (Trainer4you)

Faskia ja hermosto, Liike ja Välineet- Tekniikka, Anatomia ja Fysiologia (Jukka Harju)

Faskia ja Foamroller -ohjaajakoulutus (Jukka Harju)

Screening & Correcting Mobility- liikkuvuden ja liikeratojen testaus ja korjaus koulutus (Jukka Harju)

Lisäksi useita luentoja ja kursseja sekä  satoja kirjoja hyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan liittyen. 

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ?

MITÄ JOS KOENKIN TREENIT LIIAN RASKAIKSI MINULLE JA MOTIVAATIO LASKEE SEN TAKIA?

Ei hätää, treeniohjelmissa on aina myös kevyempiä vaihtoehtoja ja ryhmästä on valtavasti apua tsemppauksessa.

OLEN KOKEILLUT USEASTI LAIHDUTTAA JA AINA EPÄONNISTUNUT. MITEN VÄLTTYISIN TÄLTÄ NYT, ETTEI RAHANI MENISI HUKKAAN?

Valmentaja ja ryhmä on koko ajan  tsemppaamassa ja ruokavaliot on helppoja toteuttaa, koska et joudu olemaan nälissäsi. Lisäksi puhdas ruokavalio antaa huimasti energiaa, toisin kuin epäterveelliset pikakuurit.

OLEN KYLLÄ AIKA HUONOSSA KUNNOSSA, SOPIIKOHAN VALMENNUS MINULLE?

Valmennus sopii kenelle tahansa kuntotasosta ja iästä riippumatta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa terveellisempi elämä. 

OLEN NIIN KIIREINEN ETTEN USKO EHTIVÄNI TREENATA KOTONA

Ei haittaa jos jotkut treenit jää joskus välistä, tuloksia syntyy silti kun noudatat ruokavaliota. Jo pienet teot esim. liikkuvuuden lisääminen parantavat elämänlaatua  huomattavasti. Jokainen voi edetä ohjelmassa oman kunnon mukaan ja lisätä treenejä sitten oman kunnon lisääntyessä ja omien aikataulujen puitteissa.

Olisiko nyt oikea aika aloittaa panostamaan itseesi ja alkaa nauttia elämästä, antaa läheisille iloa uudesta kevyestä, pirteästä ja jaksavasta sinusta?

 • Kestävää painonhallintaa, stressitasot alas, parempi uni, pirteyttä päivään
 • 6 + 2 viikon kurssi, materiaali jää sinulle joten voit aina uudesta palata kurssin videoihin ja ohjeisiin.
 • Yhteistreenit tuovat tsemppiä
 • Paljon bonuksia
 • 100% takuu, et voi menettää mitään
 • Ohjaaja tukena koko ajan
Ilmoittaudu ja maksa kurssi tästä tästä

Jos kuitenkin vielä epäröit, mutta asia kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä, se ei maksa sinulle mitään, käydään yhdessä kahvilla/teellä, ja keskustellaan yhdessä tavoitteistasi ja voit rauhassa vasta sitten tehdä päätöksen siitä, lähdemmekö yhdessä muuttamaan elämääsi kevyemmäksi, jaksavammaksi ja pirteämmäksi

Varaa aika keskusteluun
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.