E-Kirja: Terveyttä Ja Hyvää Oloa Ravinnosta

Viljatonta ruokaa koko perheelle

Osta heti tästä:

Oletko usein väsynyt ruoan jälkeen, turvottaako tai iskeekö makeanhimo kesken päivän tai viimeistään illalla?

Tiesitkö että ne johtuu suurimmaksi osaksi ravinnosta, jota syömme?

Jos haluat kokea energisen, terveen, kylläisen ja hyvän olon koko päivän ilman että täytyy napostella koko ajan jotain, tämä kirja on sinulle.

 

"Olkoon ruoka lääkkeemme"

 Missä on mainosten ja yhteiskunnan lupaama terveys. Edelleen, vaikka kasvavat diapetes ja ylipainolukemat kertovat huolestuttavaa kieltä, viralliset ravintosuositukset tuputtavat rasvattomuutta ja viljaista ruokavaliota.  Hoidetaanko huonosta ravinnosta johtuvia vaivoja kenties lääkkeillä?

Lista on loputon….

123 sivuinen kirja sisältää ruokaohjeita, jotka on ravintotiheitä, ruokia joista saa energiaa, vastustuskykyä ja elinvoimaa. 

 

Kirja sopii:

-painonpudottajille

-liikuntaa harrastaville tai

-muuten vain omasta terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, jotka haluavat välttää lihan ja viljojen syöntiä jonkin aikaa tai kokeilla kasvissyöntiä pysyvästi. (kasviproteiinit voi toki halutessa vaihtaa lihaan tai kalaan)

-Kirja sopii loistavasti keto-ruokavaliota noudattaville, suurin osa kirjan ohjeista on vähähiilihydraattisia, lukuunottamatta urheilun jälkeisiä aterioita.

 

Ravintorikasta lakto-ovovegetaarista, viljatonta ja sokeritonta ruokaa, jota solumme janoavat. Kirjassa selkeästi esitetty ohjeet ja jaottelut, mitä kannattaa aamiaiseksi syödä, lounaaksi, urheilun jälkeen jne... Ja toki mukana on herkkujakin, sellaisia, mistä et jää sokerikoukkuun, mutta maku on yhtä ihana, kuin missä tahansa leivonnaisissa.
Jos kasvisruokailu ei vielä oikein nappaa, ei huolta, VOIT HELPOSTI VAIHTAA OHJEESSA OLEVAN PROTEIININLÄHTEEN MIELEISEKSESI.

Ohjeissa käytetään maitotuotteita ja kananmunaa, eli jos olet vegaani, korvaat vaan eläinperäiset tuotteet sinulle sopiviksi.

Kirja sopii kaikille, jotka ovat omasta terveydestä kiinnostuneet joten karsi ennakkoluulot ja sukella hyvän, ravintorikkaan ruoan maailmaan😘

 

 

 

Riikka Lahtinen on luonnollisen liikkeen ja ravinnon valmentaja, joka tunnetaan rautaisesta asenteesta ja periksiantamattomuudesta saavuttaa asiakkaalle haluttu tulos sekä halusta auttaa ihmisiä saavuttamaan kehon- ja mielen yhteyttä, painonhallintaa, voimaa, energisyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia luonnollisin keinoin niin, että ne kantavat läpi elämän.

Lue koko tarinani tästä

" Olen sekasyöjä ja yllätyin positiivisesti, kuinka hyviä ohjeet kirjassa oli. Miehenikään ei aina edes tajunnut, ettei kyseessä ollut liharuoka. Ohjeita oli myös helppo muuttaa liharuoiksi, jos sellaista välillä kaipasi. Paino lähti putoamaan ihan itsestään, ei tuntunut, että on laihdutuskuurilla. "

Leena
Taksikuski

Yleisesti kysyttyjä kysymyksiä

Ohjeet ovat selkeät ja helposti toteutettavissa. Mausteita on käytetty erilaisia, mutta aina voit vaihtaa joitakin mausteita itsellesi sopiviksi.

Treenaan itsekin välillä hyvin kovatehoisesti ja syön juuri noin kuin kirjassa neuvon. Itse lisäksi täytyy tunnustella omaa nälkätilaa, jos kokee että jää nälkä, täytyy syödä lisää. Kehot toimii kaikilla hiukan eritavalla ja jokaisen päivän fyysinen ja henkinen kuormitus eroavat toisistaan paljon.

Ehdottomasti voi. Kirjan ohjeet sisältävät oikeita ruoka-aineita, mitä solumme tunnistavat ruoaksi ja käyttävät kehon rakentamiseen ja terveenä pysymiseen. 

"Olen vihdoinkin löytänyt ruokavalion, joka pitää energisenä aamusta iltaan 4 lapsen äitinä ja yrittäjänä"

Kaisa
Hammaslääkäri
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.