HUONO RYHTI SAIRASTUTTAA SEKÄ FYYSISESTI ETTÄ HENKISESTI.

 

Olen saanut paljon asiakaspalautteita siitä, miten asiakkaille ohjaamani liikkuvuusharjoitteet ja jooga on muuttanut heidän elämää niinkuin omaanikin.

Monet ovat saanut terveyttä ja hyvinvointia niin henkisesti kuin fyysisestikin. Haluankin jakaa hieman Päivin tarinaa:

"En ollut koskaan ennen harrastanut mitään liikuntaa säännöllisesti, joogaan ihastuin ja haluan pitää siitä kiinni. Haasteeni olivat henkisen jaksamisen, itsearvostuksen ja itsetuntemuksen saralla. Kehoni oli minulle kovin vieras ja oireet pelottavia. Tavoitteeni oli saada voimaa, voimaantumista ja hyvä olo. Sinun luonnollisuus ja aitous vetivät puoleensa, opetat hyvin kehonkuuntelua."

On tehty paljon tutkimuksia siitä, kuinka aivoja voi huijata hymyilemällä, vaikka oikeasti olisi surullinen tai ajatukset negatiivisia. Hymyileminen tuottaa mielihyvähormooneja mm. endorfiineja, serotoniinia ja dopamiinia. Aivot eivät pysty erottelemaan onko hymy aitoa vai ei.

Olen kokenut tämän myös itse. Pakotin itseni hymyilemään elämäni pahimpien kriisien ja burnoutin keskellä. Se tuntui kamalalta ja näytti vielä hirveämmältä, ja taisin pitää itseäni vähän hullunakin kun itkun keskellä suu oli kuin klovnilla, se näytti lähinnä irvistykseltä. Ja mitä useammin tätä tein, sitä paremmalta alkoi tuntua. Olenkin käyttänyt sen jälkeen tätä metodia joka aamu, mielentilasta riippumatta. Olen käyttänänyt tätä metodia usein myös asiakkaiden kanssa sekä joogatunneillani. Vaikutukset ovat olleet positiivisia.

Sama pätee ryhtiin. Kokeile itse. Laita hartiat eteen, pää matalalle ja selkä kumaraan. Viivy hetki näin ja koe miltä tuntuu?

Vedä sitten hartiat taakse, suorista selkä ja nosta pää neutraaliin asentoon ja venytä selkärankaa hieman vielä ylöspäin niin että tunnet päälaen venyvän hieman kattoa kohti. Mitä tunnet? Eikö olo ole parempi ja hengitys helpompaa.

TIESITKÖ, ETTÄ PIENILLÄ ASIOILLA VOIMME VAIKUTTAA JOKAPÄIVÄISEEN HYVINVOINTIIMME?

HUONO RYHTI VAIKUTTAA, EI PELKÄSTÄÄN FYYSISELLÄ, VAAN MYÖS HENKISELLÄ TASOLLA KOKO OLEMUKSEEMME, MYÖS MASENNUKSEN HOIDOSSA JA SEN EHKÄISYSSÄ.
KÄYN VIDEOLLA YHDEN TÄRKEIMMISTÄ JOOGALIIKKEISTÄ, JOKA VAIKUTTAA RYHTIIMME JA ENERGIATASOIHIMME.
KOKEILE TÄTÄ JOKA PÄIVÄ VIIKON VERRAN, TUNNET VARMASTI ERON!!!!

Katso video tästä (youtube versio)

P.S. Olen tehnyt 12 viikkoa lempeää joogaa-verkkovalmennuksen, johon pääset tutustumaan tästä:

Lue lisää tästä

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.