KUNNIOITATKO KEHOASI ARVOKKAANA TEMPPELINÄ?

Minulle on viime kuukausien aikana suorastaan satanut maileja siitä, että ihmiset kaipaisivat kunnon ruokaohjeita ja ovat hieman sekaisin siitä mitä mihinkin aikaan sitten kannattaisi syödä ja mitä.

Olen itse tutkinut kauppojen hyllyen kirjavalikoimia sekä e-kirjoja, mitä suomeksi tällä hetkellä on markkinoilla enkä ole sellaista kirjaa vielä löytänyt joka kohtaisi minun arvot ja ruokatietämykseni, niin että noudattamalla kirjan oppeja voisimme hyvin ja olisimme energisiä sekä terveitä.

Olen itse kasvissyöjä, joka syö kananmunia ja vuohenmaito-lampaanmaitotuotteita jonkin verran. Lehmänmaitotuotteita satunnaisesti harvoin. Olen aina törmännyt siihen, kuinka kasvisruokakirjat pursuu vehnää ja varsinkin vegaaneille suunnatut kirjat. Minulla ei ole vegaaneja vastaan mitään, mutta sen tiedän, että vegaaneista suurin osa syö hyvin epäterveellisesti. En tiedä edes onko monenkaan vegaanin lähtöideologia terveellisyys vaan se on eläintensuojelu. Olen itsekin aloittanut kasvissyönnin aikanaan eläintensuojelupohjalta, mutta huomasin vuosien varrella, että vegaanien suosimat vehnä ja margariini sekä valkoinen sokeri tuhoavat elimistöämme ja syövät energiaamme.

Vegaaniuden voi toki tehdä terveellisestikin, mutta en ole vielä koskaan törmännyt vegaaniin joka oikeasti söisi terveyttä edistävästi. Heitäkin kuitenkin varmaan on.

Nykyään paljon puhutussa ketoosiruokavaliossa on paljon hyviä asioita, se vain ei myöskään ihan kaikille sovellu jatkuvaksi syömistyyliksi. Kirjan suuri osa ohjeista soveltuu ketoruokavaliota noudattaville, noudatan suurimmaksi osaksi sitä itsekin.

Sehän tekeekin tästä monesti monimutkaista kun kehomme toimii niin eritavoin. Ei ole yhtä ainoata oikeaa tapaa joka sopisi kaikille. Siksi on aika jokaisen ottaa vastuu omasta kehosta ja tämä kirja antaa palaset ja työkalut, miten voit helposti karsia ruokavaliosta epäsopivat aineet, ja lisätä niitä, mitä keho tarvitsee.

Ei ole myöskään luottamista moniin tieteellisiin tutkimuksiin, koska ei tutkimuksissa koskaan ole koko ihminen kokonaisuutena niin että huomioitaisi hormoonit, hermoston tila, kortisolin määrä, koko ruokavalio ylipäätänsä.

Olenkin tekemässä nyt e-kirjaa joka soveltuu varmasti kaikille. Kirja toimii niin, että jokainen voi itse testata kuinka paljon esim tarvitsee hiilareita ja mihin aikaan niitä kannattaa yleensäkin syödä. Siinä on aamiaisia, lounaita, illallisia, välipaloja, herkkuja, ruokia urheilun jälkeiseen palautukseen. Kirja sopii loistavasti laihduttajille muuten vaan terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Ohjeet on lakto-ovo-vegetaarisia, mutta on helposti muunneltavissa myös liharuoiksi joten kirja sopii kaikille, jotka haluavat lisää terveyttä ja hyvinvointia, lisää energiaa päiviin ja suojaa soluille.

Monet ihmettelevät että kasvisruokakin voi olla niin maistuvaa, joten  nyt kannattaa ennakkoluulot heittää romukoppaan 😉

 Kirjan ennakkotarjousmyynti alkaa pian, joten kannattaa olla kuulolla.

LATAA ILMAINEN PAINONHALLINTAOPAS TÄSTÄ

Yst. terv. Naturefitpt Riikka

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.